Miért nem fogadja el a gépem a telepítő lemezt?
Figyelt kérdés
Megvettem a Gothic 2-t,de nem tudom felrakni,azt írja ki;-Vegye ki a lemezt a jelenlegi meghajtóból és helyezze be az EREDETI! lemezt egy másik meghajtóba!?!?!?!
Hát,egyszer vettem legálisan szoftvert.......!
2008. júl. 12. 14:07
1/5 anonim válasza:
először próbáld ki más géppel, hátha nálad van a hiba, aztán ha másnál sem jó akkor vidd vissza, hogy kezdjenek vele valamit...
vagy esetleg még egy format c-t is próbálhatsz
2/5 anonim válasza:
No, hát azért a format c: szerintem egy kicsit elhamarkodott. (Mint a legtöbbször.)
Alap dolgok megvoltak? Pl:
-Virtuális meghajtók letiltása
-SecuROMos cuccok leszedése
Ezek sokat segíthetnek
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs otthon NET,nem használok semmiféle vírusírtót,hallottam hogy ezek hajlamosak letiltani nekik nem tetsző szoftvereket.Alcohol 120-at raktam a gépre,szedjem le azt is? Visszavinni nem tudom a programot,nincs meg a blokk.Kipróbálom másik gépen is,hátha...? Mi a további lehetőség,ha ez nem válik be?
2008. júl. 12. 19:40
4/5 anonim válasza:
megkérsz valakit hogy töltse le neked a netről
5/5 A kérdező kommentje:
:)
2008. júl. 14. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!