Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ghost recon online játék nem...

Ghost recon online játék nem működik a gépemen (6 magos amd buldozer processzor, gtx660 videokártya), de másik, ugyanúgy gtx660 vga-s, de intel alapú gépen működik. Mi lehet a hiba? A processzor elég erős hozzá.

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 17:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de mit kell rajta csinálni?
2013. dec. 7. 20:23
 12/18 A kérdező kommentje:
és miből gondolod hogy ő tudja?
2013. dec. 7. 20:34
 13/18 A kérdező kommentje:

mit jössz ezzel, hogy nem találod? első találatként adja ki a google...

még be irni se kell, első néhány betű után felkinálja.

2013. dec. 7. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
na 1 . nem vetted meg a játékot ne sírjon a szád hogy nem működik 2. próbáltam segíteni de nem találtam semmit. meny el vedd meg a boltban és jó lesz !
2013. dec. 7. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
van egy patch rar fájlban kibontod ki dob még egy rart és kell hozzá kód azt meg kell adni a számodat és elküldi rá persze pénzes ! ezután kapsz elméletileg egy üzenetet a mobilra hogy mi a rar fájl jelszava . szval full ingyen te nem fogsz játszani komám!
2013. dec. 7. 21:15
 16/18 A kérdező kommentje:

mondom hogy egyik gépen gond nélkül működik, s a másikon nem. ez valami gép beállítási probléma lehet, vagy valami driver hiányozhat vagy ilyesmi.

s eleve minek kellene megvenni a cég honlapjáról ingyen letölthető programot?

figyeljetek már mit írok, s nézzétek meg a linket is amiről beszélek.

mi értelme ennek hogy újra és újra azt írjátok le ami nem valós annak ellenére hogy elmondom - újra és újra - hogy mi van?

2013. dec. 7. 21:18
 17/18 A kérdező kommentje:

hogy ne játszanék ingyen amikor már játszottam ingyen?

irtam, világosan és egyértelműen, hogy másik gépen más alaplappal, más processzorral, de ugyanazzal a videokártyával működik...

miért van ez a hülye szokás itt a gyikon, hogy a kérdés és a hozzá tartozó linkek elolvasása nélkül válaszoltok?

2013. dec. 7. 21:24
 18/18 skatebab válasza:

Hali!

Nem azért de ti miről beszéltek? a Ghost Recon Online egy INGYENES játék,le lehet tölteni az oldaláról!

Futtatod a launcher-t és letölti a fájlokat.Kész.

2014. jan. 14. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!