Ha USB-ről akarok Linuxot, mindjuk Mint-et, telepíteni, akkor mekkora pendrive kell hozzá? A CD vagy DVD képet kell arra is felrakni? Elég csak CD méretű is?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 11:59
21/25 A kérdező kommentje:
próbáltam, nem megy. Kipróbáltam mind a három usb porton, de nem ment. BIOS-ban van egyébként USB floppy, ami nyilván csak múzeumban van. Van USB super drive, ez nem tudom micsoda, reménykedtem benne, hogy ez lesz a pendrive vagy az SD slot. Van még USB hard drive, de az csak 1TB-os van itthon, és nem akarom használni erre, illetve van USB optika, az sajnos nincs nekem. Van még netinstall, de azt nem értem mit jelent, mert hiába tettem első helyre, nem reagált rá. Én arra számítottam, hogy kérni fog egy wifi jelszót, aztán valami internetcímet, de ugyanúgy kérdés nélkül töltötte be az XP-t. Egyébként egy Compaq nc4200-ról van szó.
2013. dec. 12. 10:06
22/25 anonim válasza:
Nincs a biosodnak boot menüje? Nálam is csak arról indult, az én gépemen indításkor f8-at kell nyomni és úgy választom ki a pendrive-ot.
23/25 Tom Benko válasza:
Próbáld végig az összes variációt, a fene se tudja, mi minek látja a pendrive-ot. A nejem asztalija például USB ZipDrivenak mondta...
24/25 A kérdező kommentje:
fölsoroltam, hogy mik vannak, és az USB-ket tettem az első helyre, de nem működött
2013. dec. 13. 10:51
25/25 Tom Benko válasza:
Pendrive-on a bootflag be van állítva? Mindegyikkel végigpróbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!