TóthHanna kérdése:
A windows aktiválásánál jó termékkulcsot adok meg, de ezt írja ki: Hibakód: 0xC004E003 Ez miért van? Nekem windows 7 Ultimate Asus 32 bites op rendszerem van.
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 08:41
1/4 coopper válasza:
Szia.
xC004C003 : Az aktiválási kiszolgáló megállapította, hogy a megadott termékkulcs használatban van.
Ha eredeti a termék akkor telefonálás a Microsoft supportnak és úgy tudod aktiválni.
Sok sikert.
Üdv.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia... Szóval az a baj, hogy a kulcs már el van használva?? Szerintem nem... Mert kizárt dolog, hogy egyet se tudjak szerezni... :( De köszönöm a választ.. Üdv!
2013. dec. 10. 17:38
3/4 coopper válasza:
Szia.
Elnézést, rossz sort másoltam ki a linkről.
De szerintem ez sem lesz jobb :
0xC004E003 A szoftverlicencelési szolgáltatás jelentette, hogy a licenc kiértékelése nem sikerült.
Ez bármit jelenthet, de szerintem, azt jelenti, hogy rossz a licenszkulcs.
Igy sem uszod meg a telefonbeszélgetést a microsoft supportal.
Sok sikert.
Üdv.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. :(
2013. dec. 11. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!