Régen számítástechnikai kérdésekre, elég sok válasz érkezett. Mostanában azt veszem észre, hohy nincsenek válaszok. Valami változás történt a Gyakorikérdéseken, vagy miért van ez?
Mivel a gyakorikérdések lényege az lenne elvileg, hogy a gyakran ismételt kérdéseket megválaszolják egyszer, utána az egyszeri user meg megtalálja ezt a választ később is.
A valóság ezzel szemben az, hogy az emberek valami online support-nak tekintik az egészet, és napi szinten ugyanazok a kérdések ismétlődnek, és a hozzáértőbbeknek meg már nincs kedve 18-adszor is leírni ugyanazt.
Amúgy tényleg... a kérdések egy jelentős része olyan, hogy csak be kell másolni a google-be és megvan a válasz.
Naponta van 20 kérdés, hogy "rakjá má nekem össze egy gamer pc-t 90e-ből". Csodálom azok türelmét, akik ezekre még tudnak válaszolni.
Frusztráló, csomószor arra gondolok, hogy széttrollkodom az egészet aztán hagyom a 'csába, pedig szoktam itt segíteni.
"Miért nem tölti be a fészem"
"Melyik a legjobb program telefonra" (tipus nélkül természetesen)
"A böngészőben hogy tudom beállítani a keresőt" (tipus nélkül)
"hogy tudom feltörni ezt a játékot"
"Miért nem megy a BF4"
"Pascal-ban, hogy írjam ki egy szám értékét"
áááááááááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!