Az Operációs rendszeremnek van baja vagy az AIDA64-nek ( Bővebben lent )?
Figyelt kérdés
Szerintetek az Operációs rendszeremmel lett valami vagy az AIDA64 a hibás? azt vettem észre hogy az üzemidőnél fogja magát és mindig az utolsó bekapcsolástól méri a statisztikát... tehát pl az ujraindítások száma mindig 1 és a jelenlegi üzemidőnél és az összes üzemidőnél is ugyan azt mutatja... kérdésem lenne hogy minek van baja... a rendszernek ( Win7 Ultimate x64 ) vagy az aida 64 nek?2013. dec. 5. 10:00
1/6 anonim válasza:
Nincs, semmi baj, az üzemidő a legutóbbi indítás után eltelt időt jelenti. A leírásod alapján éppen ezt írja ki.
A teljes élettartam alatt bekapcsolva töltött időt nem méri semmi, így ki se lehet íratni.
2/6 A kérdező kommentje:
dehogynem méri az összeset... a telepítés óta eltelt időt meg mindent... itt egy kép... most jó... semmi baja de van hogy a képen bejelölt rész minden ujraindítás után nullázódik...: [link]
2013. dec. 14. 11:15
3/6 A kérdező kommentje:
fél éves a gépem... és ez alatt a fél év alatt két ujratelepítésnél volt ez hogy minden ujraindítás után nullázta az üzemidőt... de viszont néhány almenüvel fentebb az elsőben azaz az operációs rendszer nél meg kiírta rendesen hogy mikor telepítettem fel...
2013. dec. 14. 11:17
4/6 anonim válasza:
A saját képeden is ott van feketén-fehéren, hogy az a statisztika annyit csinál, hogy az eseménynapló bejegyzéseinek a dátumát nézi, és az alapján tippelget. Mivel egyébként semmi nem méri az üzemidőt, ahogy mondottam, és ezt makacs ellentmondás se fogja megváltoztatni. Ha az eseménynaplóhoz bármi is hozzányúl, akkor bye-bye statisztika. Ez lehet nálad is. Lemezkarbantartó, CCleaner, valami hülye AV program stb. Te tudod, mit használsz, ami ilyet csinál.
5/6 A kérdező kommentje:
akkor köszi...:O a ccleanerben lehet hogy bejelöltem a windows eseménylaplót...:O
2013. dec. 14. 13:14
6/6 A kérdező kommentje:
akkor tuti az lehetett mert most nincs bejelölve...
2013. dec. 14. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!