Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért dob ki a skyrim játékon...

Miért dob ki a skyrim játékon belül elég gyakran? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Steamen megvettem a skyrim-et és nem értem mi lehet a probléma. Ez a probléma egyre idegesítőbb. Amióta megvettem és "hibából" letöltöttem az ingyenes highres dlc-t, azóta van ez. A dlc-ről azért írom hogy "hibásan" mert amikor letöltöttem akkor, a menüt behozta teljesen jól, de amikor elkezdtem egy új játékot és a szekérben ülök, akkor egyből amint ki írja a logot hogy skyrim, ott egyből kidobott. Azután kitöröltem a dlc-t és működött már akkor nem dobott ki. Viszont amint a fő küldetéseket végigvittem már a mini küldetések közepén kezdett kidobálni amit idegileg egyre, gyengébben birtam. És nem ír ki semmilyen hibát... Meg még annyit írnék, hogy néhány módot bele csempésztem a nexus-ról hogy feldobja a hangulatot de, ez is túl kevés volt mert ezek az 5 perces kidobások elmondhatatlanul irritálóak... A rendszerem: Windows 7 32-bit, Intel core i3, AMD Radeon 7850 Sapphire, 8gb ram... Kérlek segítsetek! [UI.: Igen, tudom hogy hülyeség volt 8gb ramot vennem, mert bla bla bla a win 32 csak 3,50-et tud... De most komolyan, az a 0,50 gb ram-tól ekkora probléma lenne? :)]

#hiba #Skyrim #PC játék #skyrim dlc hiba #gyakran kidob
2013. dec. 4. 21:08
 1/1 anonim válasza:
a skyrim nagy hibája, hogy nagyon bugos. furcsán fog hangzani, de próbálj ki egy torrentes verziót. vagy telepits ujra es jatsszd naturon
2015. jan. 6. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!