A Norton Ghosttal hogy tudom lementeni a még tökéletesen működő XP-t minden telepített programmal együtt?
És miután lementettem az XP-t mindenestől, utána hogyan telepítem vissza ugyanabba az állapotába, ha valamiért újra kell telepíteni az XP-t?
Cél: egy telepítésre ugyanaz az oprendszer mindenestől ami eddig volt.
Ha a Norton Ghost 14-es verziójáról van szó, akkor:
- elindítod a programot, majd kiválasztod a Run or Manage Backups opciót.
Itt megadod, hogy melyik meghajtót mentse le és hova (mentést csak másik meghajtóra vagy particióra készít), megadod, hogy milyen tömörítést használjon (én a HIGH tömörítést szoktam használni), kihagyja-e a Bad sectorokat vagy ne, csináljon-e ütemezett mentéseket, ellenőrizze-e a mentést. A végén kiad neked egy listát, ahol ellenőrizheted, hogy mindent jól állítottál-e be, majd mehet a mentés.
Visszaállítás biztonsági mentésből:
Az ISO fájlt képfájlként kiírod egy CD-re, arról bootolsz, majd kiválasztod a Recover My Computer opciót. Automatikusan megkeresi a biztonsági mentést, majd indíthatod a visszaállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!