Letezik olyan program amivel a nyomtatast tudom kezelni, beallitani?
Figyelt kérdés
Letezik olyan program amivel tudok mindent nyomtatni? (pl nyomtatok word-t akkor ez a program jon elo vagy ha kepet,pdf.et)
Az alap windows nem mukodik mindig jol,nem akar szotfogadni a nyomtato nekem. Pl nyomtatok egy nem tul elessen(kezzel irt scanelt papirt) a nyomtatasnal van hogy sarga foltok a feketevel keverve jonnek elo a kinyomtaton papiron.Ezt pdf bol nyomtattam ki.
Ha viszont printscreent keszitek es wordbe teszem akkor jol kinyomtatja.csak mivel tobb laprol van szo ... faradalmas lenne az osszes lapot be prnt.screenezni...hogy rendessen, fekete feheren tudjak nyomtatni
canon mp980
2013. dec. 2. 22:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!