Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Automatikus gomblenyomó?

Automatikus gomblenyomó?

Figyelt kérdés

Egy olyan programot keresek, amiben könnyen és egyszerűen beállítható, hogy x vagy y gombot nyomja le nekem meghatározott időnként. Kerestem a googlen, rátaláltam erre az automatically push my buttons programra, de sehol nem találtam róla leírást, hogy hogyan is kéne használni.

Előre is köszönöm!

2013. dec. 1. 20:58
 1/1 csacsi2 ***** válasza:

ilyen (felesleges) programokat nem ismerem de,keresd így Mouse and Keyboard Recorder.

Vannak automatizáló programok ami Felveszik (record) a műveletet ami csinálsz, elmentik egy fájlba és onnan visszatöltve (ütemezve), automatikusan végzik a dolggukat.ezt xy -koordinákkal végzik az egérnél.

valószínüleg azért nem működik, mert fizikálisan nem gombot nyomogat, hanem egy előtérben lévő ablaknak küld parancsot. ez pl (L betünyomkodás) egy jegyzettömben sok llllll... -t eredményez míg egy képszerkesztőnél semmit sem jelent! Lehet hogy a program csak üzenetdobozra van hatással.de csak szerintem, mint írtam nem ismerem a programot!

Biztos lehet rá script-et írni....

2013. dec. 1. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!