Automatikus gomblenyomó?
Egy olyan programot keresek, amiben könnyen és egyszerűen beállítható, hogy x vagy y gombot nyomja le nekem meghatározott időnként. Kerestem a googlen, rátaláltam erre az automatically push my buttons programra, de sehol nem találtam róla leírást, hogy hogyan is kéne használni.
Előre is köszönöm!
ilyen (felesleges) programokat nem ismerem de,keresd így Mouse and Keyboard Recorder.
Vannak automatizáló programok ami Felveszik (record) a műveletet ami csinálsz, elmentik egy fájlba és onnan visszatöltve (ütemezve), automatikusan végzik a dolggukat.ezt xy -koordinákkal végzik az egérnél.
valószínüleg azért nem működik, mert fizikálisan nem gombot nyomogat, hanem egy előtérben lévő ablaknak küld parancsot. ez pl (L betünyomkodás) egy jegyzettömben sok llllll... -t eredményez míg egy képszerkesztőnél semmit sem jelent! Lehet hogy a program csak üzenetdobozra van hatással.de csak szerintem, mint írtam nem ismerem a programot!
Biztos lehet rá script-et írni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!