Miért jelez az avast win32:evo gen fenyegetést a Code Blocks használata közben?
Töltsd fel ide a fájlt és megtudod:
azt írja nincs egyikbe ssem semmi .
De akkor ez 100% biztos? Az avast tévedett? Mer ha nem akkor meg szétvágja a gépem.
Azt a fájlt kell feltölteni ami kiváltotta a riasztást!
ez az oldal 30 akárhány vírusírtóval ellenörzi, nézd meg az összesítőt és kiírja melyek jeleztek be, avast-nál kell bejegyzés legyen, ha a többinél is van akkor vírus!
Esetleg van egy másik oldal is:
Annyira biztos ahány százaléka nem jelzett be a vírusírtóknak!
csak az a fura hogy az avast sem jelzett :S
megnézem a másikat
semmi.
Akkor csak tévedett.
Lecserélem már nod32-re
A Code Blocks -akart megnyitni egy fájlt ami fertőzött, azt kell ellenőrizni.
itt pl eztazt... 14 vírusírtó jelezte be malware -nek a 37 -ből. ha rákeresel a vírusdefinícióra többet megtudsz!
Avast közepesen szerepel a fals riasztásokban:
Kicsit utánanéztem Win32:Evo-gen, valószinüleg csak az registry futtatásba akarta beírni magát, nem feltétlenül rosszindulatu:
Jobban jársz az Eset Smart Security-vel ha úgy véled, de lehet ingyenesben is jókat találni, azon az oldalon amit írtam (AV.) tesztelik őket rendszeresen.
köszi a segítséget azóta felraktam a nod-ot
Nem bánom mert 54 kártevőt jelzet :S
Igen, a NOD az jó víruskergető, egy hátránya van, hogy a fertőzött fájlokat nem képes helyreállítani, csak törölni!
Viszont a megelőzés a legfontosabb ezért ajánlottam a NOD tűzfalas verzióját, az eset smart security-t (ESS 7), az mielőtt a géprekerülne megfogja a hálózaton.
Ha víruskereső lennék, én is generálnék egy csomó új találatot, hogy az új gazdám, egyből örüljön, hogy jó választás voltam.
Amíg nem vagyok az, addig kénytelen vagyok használni valamit ami szimpatikus találatokban, beállítási lehetőségekben, és az árában.
Így nekem megfelel a comodo, és kiegészítésképpen, mint mindenhez, a
spybot. (<-- ha szereted a találatok utáni találatokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!