Gépkocsi CD lejátszójába hogyan irjak mp3 műsoros CD lemezt, a lejátszó műszaki leírása alapján, miket nem értek?
Nem dvd lemezre írtad esetleg? Ne vedd hülye kérdésnek, sokaknak egyre megy, hogy CD vagy DVD.
Ilyen mélységig nem kell amúgy belemenned, ha nem módosítod szándékosan az íróprogram beállításait, akkor alapból meglesznek ezek a feltételek.
Nem, hanem (CD-R)-re, 700Mb-osra, 80percesre.
Szóval mi a turót csináljak ezzel a CD lemezzel, hogy 9660 1 vagy 2 szintű formátumba kerüljön és a kiterjesztett formátum Joliet vagy Romeo legyen? Ha ilyet kérnék a Média Márkban kiröhögnének!
Hát ki....:)
Mert ezek a megírt lemez tulajdonságai, egy fejlettebb beállításokkal rendelkező íróprogramban ezek módosíthatók.
Én több mint 10 éve írogatok lemezeket, de még soha nem foglalkoztam ezekkel, mp3 fájlokból adatlemezt írtam és annyi.
Érdemes lenne egy jó íróprogramot használni.
Én ezt használom, mindent tud, ami szükséges.
Próbáld a legkisebb sebességgel írni, az is befolyásolja a minőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!