A drága windows 7 hez kérnék segítséget, mert pár napja úgy gondolta hogy ahányszor belépek állítsam be újra a háteremet stb?
Figyelt kérdés
Nagyon sok felugró ablak is van a gépem nem vírusos jól van felrakva is. Mit csináljak?2013. nov. 29. 15:48
2/6 anonim válasza:
Ha ezzel együtt a rendszeridőt is állítanod kell akkor biosz elem.
4/6 A kérdező kommentje:
eredeti
rendszeridőt nem kell állítani
igen tudom hogy sz*r
de valaki nem tudja -e hogy lehet e valamilyen javítót venni win7 hez?
2013. nov. 30. 12:09
5/6 anonim válasza:
Telepítsd újra és kerüld az olyan dolgokat, amik vírusokat hozhatnak a gépre (letöltések, nem ajánlott weboldalak, stb.)
6/6 A kérdező kommentje:
Én nem töltök le semmit.
Csak az emailjaimat meg az indexet utinformot és a gyakori kérdéseket nézegetni meg a prezentációkhoz anyagot keresni.
Játszani szoktam vele need for speedel meg fifákkal és természetesen mindegyik eredeti.
Nem merem újratelepíteni. Mi van ha azután nem fog működni:(
2013. dec. 1. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!