Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Összevágtam videókat,2 problém...

Ga13 kérdése:

Összevágtam videókat,2 problémára keresem a választ, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval összevágtam több videót, az egyik problémám az, hogy nagyon elcsúszott a hang, pedig külön-külön a videókon nincs elcsúszva. A másik dolog, amit nem tudom, hogy hogyan csináljak az az, hogy egyik-másik videónak más hangereje van, és ahogy összevágva megnézem, nem szeretném állítgatni a hangerőt. Hogyan tudom ezeket megoldani? :) Előre is köszi.

2013. nov. 28. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
hanggal játszani a VideSpinnel szoktam. Nagyon jól lehet kezelni a hangot vele.Persze, meg kell tanulni a kezelését. Erre van súgó és YouTube-n videó is.
2013. nov. 28. 13:12
 2/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Mindkét gondot megoldja ha a hangokat azok után "rakod" egybe a videoval, hogy egy kicsit megszerkeztetted őket.

Tehát :

Szétszeded a videó darabokban a képsávot és a videósávot külön-külön (demux)

Ha megvannak az egyes hangsávok akkor megnyitod egy hangszerkesztővel az egyiket (pl. Nero wave editor) és Normalizálod (ez jelenti, az azonos hangerőre hozást).

Ha minden egyes darabot normalizáltál akkor, elkezded a darabokat szépen egymás után pakolgatni a hangsávokat (figyelve arra, hogy a következő darab mindig a videók hosszának összegével megegyező időponttól induljon)

Ha kész az egy hangsáv (ami tartalmazza az összes videó hangját), akkor kicseréled a már meglévő videóban a hangsávot erre a jó hangsávra (mux).

Elvileg video tipustól függő a dolog, de a virtualdub elboldogul a demux-el és a mux-el.

Sok sikert.

Üdv.

2013. nov. 28. 13:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos segítségeket!! :))
2013. nov. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!