Frissítettem az Avast-ot és ezt a hibaüzenetet hozza. Egyébként nCore-ról szedtem le 3 hónappal ez előtt. Feldobta a frissítést és felfrissítettem és azóta nem működik (próbálkoztam újraindítással, nem jó). Van valami megoldás?
Figyelt kérdés
Letörölni se frissíteni se javítani se cserélni nem lehet. Amikor a hivatalos honlapról letöltök egy eltávolítót akkor azt írja hogy át fogja állítani a Windows-t csökkentett módba, haverom is letöltötte és nem lehetett visszaállítani ezért, újra kellett tenni a gépet.
kép:
2013. nov. 27. 17:42
1/6 anonim válasza:
ha csak ennél az egy programnál írja ki, akkor töröld le, telepítsd újra a programot és kész
ha minden programnál ezt írja ki, akkor a win-t kell újraraknod (nekem már kellett)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet a vezérlőpultban kitörölni. És a mappában sem találtam uninstall-t.
2013. nov. 29. 17:18
3/6 anonim válasza:
Szerintem valami vírus csinálja, bár elég érdekes hiba. Valamit nem tud olvasni, annyi érthető számomra, a többi kínai. Próbáld meg valami uninstaller programból, vagy egyszerűen töröld ki a Temp-ből, program files-ból, program datából, appdatából.
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok: Ezután tölts le valami normális vírusírtót, és mellé a Malwarebytest is. Malwarebyteshez serial privátban ment.
5/6 A kérdező kommentje:
Normális vírusírtó alatt mit értesz? Nekem az Avast bejött, szerintem jó progi. De amúgy azóta kitöröltem és leszedtem a legfrisebb verzióját
2014. nov. 1. 13:08
6/6 anonim válasza:
Én mondjuk Kasperskyt használok, nekem a szívemhez nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!