Dandi98 kérdése:
Hogy kell leszedni ezt a vírust?
Figyelt kérdés
Kiírt a gép egy ilyet hogy "böngészőjét zárolták" - és egy rendőrségi oldalt adott ki. Tudom, hogy kamu, meg vírus, de amikor megnéztem a vírusírtót semmit sem találtam. A net viszont még mindig megy. Lehet valami baj?2013. nov. 27. 12:33
1/6 anonim válasza:
Azt csak egy windows újra telepitéssel lehet kitörölni.
2/6 A kérdező kommentje:
És addig milyen bajt okozhat?
2013. nov. 27. 12:48
3/6 anonim válasza:
az előző hülyeséget ír, a neten rengeteg megoldás van fent
ha van rá módod, próbáld meg beszerzni a malwarebytes anti-malware programot, és azzal csökkentett módban le lehet szedni, ha így sem megy, vidd el szerelőhöz
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 27. 13:06
6/6 anonim válasza:
Előzők csak google búvárok. A rendőrségi vírust máshogy nem fogod tudni eltüntetni és még ha el is tudnád amit kétlek,ha ide jöttél,akkor is ajánlott az újra húzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!