SOS! Melyik az a program amelyikkel ilyen képet tudok szerkeszteni?
Telefonon van olyan alkalmazás...
De szerintem photoshoppal sokkal jobban jársz!
ez szerintem nem egy alkalmazás,hanem "régebbi" telefonoknak van ilyen úgymond "képszerkesztő" programja,vagy nem tudom milye,és azzal képet raksz a képre...
nekem ilyen volt a régi telómon
@13:48:
Asz'szem, ebbe beletrafáltál... :) Igen a PhotoScape ilyesmikben nagyon jó, ilyenkor kell elővenni!
----
P.S.: Méghogy Photoshop... ekkora okosságot...
Hát nem tudom, egy windowsos gépen kipróbáltam, és abszolúte problémátlan. Ráböktem a kiválasztott szívre, leokéztam, az megjelent a képen, ott pedig tetszés szerint forgattam, méreteztem, és húztam odább.
Az egyetlen apróság az, hogy nem pontosan ugyanaz a szív, mint a linkelt képen. Ha ez zavar, próbáld meg megkeresni azt a bizonyos Nagy Erikát, aki publikálta a képet.
Egyébként, ha nem telefonos programról van szó, akkor legvalószínűbb, hogy valami online szerkesztővel készült. Pl. itt linkeltem be néhányat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..
Én speciel egyiken sem találtam meg a szívedet, de szerintem érdemes utánanézned, mert lehet, hogy olyasmit is találsz, ami még jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!