Virtualdub-al szeretnék videora/filmre feliratot égetni, de nem birom megnyitni a videot (ami:avi). Valaki segítene?
Ha esetleg tudtok más programot mellyel srt. filet égethetek filmre elmondjátok ?
Köszönöm a segítséget
Szia.
Igy látatlanban, nagy valószinűség szerint kodek gond van, nincs olyan kodek a gépen amit ismer a virtualdub és amivel a filmet kódolták le.
Deritsd ki milyen kódolású a filmed (VLC playerben - CTRL+I - Kodek fül)
Aztán Gspottal nézd meg a gépeden meg van-e az a kodek, ha nincs akkor először valamilyen másik programmal kódolt át az AVI-t olyan kodekre amit megesz a virtualdub, vagy keress a virtualdubhoz jó kodeket.
Sok sikert.
Üdv.
Hello addig megvagyok ... már meg birom nyitni, de milyen filter kell hozzá hogy ráégethessem ...
+ kerestem filtert de nem tudom hova telepítsem ...
Mert csak zip file-ban van a virtual dub ....
Bocs hogy ilyen hülye vagyok :D
Szia.
Az a jó a virtualdubban, hogy nagyon elterjett igy a googlin mindent meg lehet találni vele kapcsolotban.
pl : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Köszi .. sikerül .. de még egy pici gondom lenne:
Létezik az hogy a kész film mely 75 perces 200 GB legyen ?
ÉÉn nem tudom de annyit ír ki .. valamit elrontottam ?
az eredeti meg csak 600 mega .....
Szia.
Igen (Nem állitottál be kodeket, ezért kódolatlan aviba mentette, és annak ennyi a mérete)
Nézd meg ezt : [link]
De idézem ami szerintem idevág :
-----xxxx----xxxx----xxxx----xxxx----
4.) Jön a tömörítés beállítása. Ha ezt a lépést kifelejtjük, akkor szépen a vinyónkról elfogyaszt kb. 20-30 gigányi (!!) szabad területet, de lehet hogy többet, nekem eddig ez volt a maximum, mivel már velem is elöfordult egyszer-kétszer J.
Video => Compression… => Itt duplán rákattintunk a DivX Codec 4.12-re
(Itt van az, hogy én ezt használom, de más codecet is ki lehet próbálni, vagy épp a legfrissebb DivX-et, csak azoknál a beállításokat nem tudom)
Jobbra „Configure”, és beállítunk pár dolgot:
- Balra fent „Variable bitrate mode: 1-pass quality-based”
- Performance/Quality: Slowest (el lehet térni ettöl a beállítástól)
- Jobbra középen „Encoding quality: 97%” (én ennyire állítottam, ettöl szintén el lehet térni)
Minden más beállítás maradjon, ahogy volt => OK és mégegyszer OK.
-----xxxx----xxxx----xxxx----xxxx----
Sok sikert
Üdv.
Ínnye nah kezdhetem előről :(
Köszi hogy segítessz
csak ez a 200 giga meglepett XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!