Hogy lehet letörölni vagy mit kezdjek ezzel a játékkal?
Szóval feltettem egy játékot windows 8.1-re nem működött ,ezért letöröltem, viszont ott maradt a Programok telepítése és törlése valamiben. A program filesban már nincs semmi, a Programok telepítése és törlésében bármikor végtelenszer letudom törölni a játékot mégsem tűnik el :D és ez eddig nem is baj, de újra akarom rakni(megpróbálni megcsinálni hogy mégis működjön) és amikor elkezdem telepíteni akkor is ugye azt kérdezi meg először hogy letörlöm-e, ami fentvan már. Megteszem szintén nem történik semmi. Registryben kitöröltem minden kulcsot, ami a játékhoz kapcsolódott. Csakhogy amikor elindítom az uninstallját akkor mindig visszarak egy ilyen izét a registrybe ami olyan útvonalra hivatkozik ami nem is létezik. Ezt általában CCleaner is megtalálja és azzal is töröltem már párszor viszont a Programok törlésében ott az uninsall és mindig újra írja ha elindítom.
Amúgy nem zavar, hogy ott van szóval nem fogom újratenni a windowst hogy az eltűnjön inkább lesz@rom a játékot, csak kérdem, hogy tud-e valaki kevésbé drasztikus megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!