Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steam probléma, kidob stb. CS:GO?

Steam probléma, kidob stb. CS:GO?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a probléma.. hogy Counter Strike Global Offensive-vel játszom (mixelek) és van hogy 4x5x ki dob egymás után a játék! Eddig nem volt ilyen! 2 napja kezdődött ez!

2x újra telepítettem a rendszert is, (volt Home Premium, és Ultimate is) de nem jó! Játékot is a Steamot is!

Windows tűzfalat is ki kapcsoltam és akkor is!

Gépem leírása:

[link]

2013. nov. 24. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
háát...ezzel a géppel a csgot low beállításokon fogod csak vinni...a proci gyenge a vgais..sztem am valami frissítés miatt lehet h kidob...ja és láttam a kommenteket a kép alatt.írták h jó ez a gép meg stb.üzenem nekik és neked h ez a gép kezd alkalmatlanná válni a játékokra..meg bf4?nem fog sohasem jól menni ezzel a géppel..nem kötöszködés hanem felvilágosítás.
2013. nov. 25. 13:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Még jó hogy 80 és 90 fps-em van az automatikus beállításokon a játékban és nem szaggat... very high és high keverék... Ha nem értesz a gépekhez inkább ne szólj hozzá! A BF4 meg majd nyári géppel ... Eddig nem volt semmi baja, csak 2 napja lett ilyen...
2013. nov. 26. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Ahann..az az automatikus beállìtás milyen is?low,medium ja és az árnyékminõség?meg high ,very high ról ne is beszéljünk....igen elhiszem hogy a gyenge beállításokon jól viszi...XDD
2013. dec. 1. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
az a szerencséd hogy kicsi monitorod van így még van esélye a gépnek megbirkózni vele..de az automatikus beallitas az ilyen gépnél kb medium,low...én nem értek a géphez(high,very high keverék) xddd...sztem picit jobban értek a gépekhez mint te de ahogy gondolod ;)
2013. dec. 1. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Most win7 van rajta?ha igen hány bites?melyik rendszer a win7 esek közül? Ezt tudni kéne..futtass egy víruskeresést jó alaposan.melyik vírusirtót használod?
2013. dec. 1. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha sehogy sem müködik próbálj meg egy másik steam telepítõt.ha nem megy akkor nem tudok segíteni
2013. dec. 1. 13:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, magas beállításokon megy! Egyedül az árnyék minőség van alacsonyon! Ne veszekedj, ne kötekedj ha nem segítő jellegű! Win 7 - 32 bit |De már megoldottam... vagy is őszintén szólva le töröltem mert felidegesített ... pár nap múlva fel telepítettem és jó... :) AVG vírusírtó van 2014-es
2013. dec. 1. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Elhiszem h "nagyobb" beállításokon megy mivel a monitorod nagyon kicsi felbontású.így még elbírja a vga a játékot.egyébként a legjobb lenne ha váltanál vírusirtót.mondjuk nod32,avast,.én ezeket használtam és használom,most nod32.
2013. dec. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!