Miért nem fut egy számítógépes játék a gépemen, ha a gép megfelel a rendszerkövetelményeknek és letöltöttem a szükséges segédprogramokat?
A Caesar IV-ről van szó (nem másolt! eredeti példány, most bontottam ki, most regisztráltam).
Feltettem a játékot a gépre és letöltöttem mindent, ami kell hozzá. Hang van, de a képernyőn semmi nem látszik csak egy nagy üres, fehérség. Sem az egérkurzor, sem semmi. :o( Kilépni sem lehet, csak ha újraindítom a gépet.
Mi ez?
Szerintem is egy patchet kellene hozzá beszerezned, anno nekem is ez oldotta meg a problémát a Vice city-vel (szintén eredeti volt)
Ha ez nem válik be bepróbálkozhatsz egy directx/videókártya driver frissítéssel
Intel®82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Contoller
Lehet hogy ez eleve nem jó az ilyesmihez. (?)
Kártya frissítés megtörtént.
DirectX a legfrissebb (9.0)
Változás nincs.
Én nem vagyok egy nagy számítógép guru ... mik azok a patchek? :o) Honnan, hogyan tudom őket beszerezni?
megint én
ilyen videókártyával még nem igazán találkoztam, lehet alaplapra integrált, más nincs róla leírva?
Köszi, hogy ilyen kitartóan próbáltál segíteni nekem. :o)
Sajnos továbbra sem fut a játék, pedig már mindent kipróbáltam. A patchekhez is köszönöm a linket, de még azokat sem lehet telepíteni (alkalmazáshiba üzenetet ír ki a gép).
Megkérdezem majd a gépünk karbantartóját, hogy ő mit mond erre. Lehet, hogy ki kell cserélni a videókártyát.
Már a második játékkal járunk így - a Civilization sem fut normálisan, pedig nagyon drága volt.
Nagyon bosszantó, hogy az ember megvesz egy drága játékot, amit a szintén méreg drága, mindennel felszerelt multimédiás gépén nem tud futtatni ...
Hátha a videókártya megoldja a problémákat.
Köszi még egyszer.
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!