Game of Thrones Special Edition felbontás?
A játék elindítása után a menüben akartam átállítani a felbontást. Amint az 1776*1000 felbontásra nyomtam, a képernyő elsötétült és kiírta, hogy nem támogatott felbontás. Innentől kezdve a játék ezzel a felbontással indul mindig (értelemszerűen), viszont ugye nincs kép és így nem tudom átállítani a felbontást.
A játékot uninstalláltam, majd újratelepítettem, de az első inításnál már instant nem volt kép, tehát a felbontás beállítása uninstall után is megmaradt.
A megjelenítő eszköz egyébként egy Samsung UE46ES 3D TV.
Tudja valaki hogyan lehetne orvosolni a problémát?
Uninstall után pucold ki a registy-ből is és csak utána telepítsd újra.
Én ilyen célra (makacs szoftverek kipucolása) a CCleanert használom.
A sorrend uninstall, utána "tisztító" futtatása, aztán "rendszerleíró" tisztítása.
Amikor a rendszerleírót tisztítod, ha felajánlja, csináltass biztonsági mentést.
Kiegészítés:
Vagy mielőtt bármi máshoz kezdenél, ideiglenesen kösd át egy monitorra. Az valószínűleg tudja majd a kiválasztott felbontást és vissza tudod csinálni.
...és máskor ne használj ilyen szabványtól eltérő felbontásokat. :)
Persze, ez jó tanulólecke volt :)
Sajnos monitorom nincsen, úgyhogy ismét uninstall lesz, illetve kipróbálom, amit ajánlottál.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!