Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Pdf fájl szerkesztése ingyen?

Pdf fájl szerkesztése ingyen?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a netről a pdf editor programot, de mikor már futtatni szerettem volna a gép azt írta:" a telepítőcsomagot nem támogatja ez a processzortípus." Mit jelent ez? Kezdő vagyok a számítógépnél. Köszi előre is a segítséget

2013. nov. 24. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Foxit
2013. nov. 24. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja ha tudtok valami más címet ahonnan le tudok tölteni ilyen programot (ami pdf fájl szerkesztésére szolgál és teljesen ingyenes) azt is megírhatjátok
2013. nov. 24. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:
amit letöltöttem az FOXIT
2013. nov. 24. 18:51
 4/7 tabaki ***** válasza:
Ha utólag akarod szerkeszteni, az problémás, főleg a magyar ékezetek miatt. Ha csak létrehozni akarsz PDF-et, azt a LibreOffice/OpenOffice Write vagy újabb Word megcsinálja.
2013. nov. 24. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ezt használom [link]

Nem tudom mit akarsz szerkeszteni, próbáld ki.

2013. nov. 24. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:

a hibaüzenet valami 64/32-bit tévedés lehet

biztos a jó installert töltötted?

2013. nov. 25. 00:11
 7/7 Tarnóczi László András válasza:

Helló! Én az Microsoft PowerPoint 2010 vagy a 2007-et használom kitűnőprogram!! De ha nem tudod megszerezni itt egy másik ez is ugyan olyan jó program!

LibreOffice 4.1.3 RC1

Megjelent a Libre Office legújabb verziója a már ismert alkalmazásokkal (prezentációkészítő, szövegszerkesztő, táblázatkezelő, rajzoló- és egyenletkezelő, adatbázis kezelő). A program előnye, hogy a népszerű irodai programcsomagokkal készített fájlokat is képes kezelni. Az új verzió teljesítménye számos ponton javult.

LibreOffice 4.1.3 RC1.msi

Verzió: 4.1.3 RC1

Méret: 205.0 MB

Licence: teljes verzió (freeware)

Operációs rendszer: Windows 8/7/Vista/XP

Nyelv: magyar

Letöltés

[link]

Remélem tudtam segíteni neked ezzel!! Szia!

2013. nov. 25. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!