Hogyan tudom kinyitni es lejatszani SACD-R ISO?
Szeretnek kinyitni lejatszani es lemezre irni SACD-R ISO anyagot.Probaltam a Foobar2000 de nem jott ossze!
Vagy esetleg szuksegszeru convertalni FLAC formatumra?
Először is csatold már fel pl. daemon tools-szal (elég a lite is), és utána próbáld meg foobarral, v ha dts-es is, akkor esetleg cyberlink powerdvd-vel, v kmplayerrel.
Bár foobarhoz is van dts plugin
Kiírni meg neroban tudod: megnyitod benne az isot, és simán kiírod, de lejátszani nem mindegyik asztali cd/dvdlejátszó tudja a superaudio cdket.
Megprobaltam a Daemon toolsal,de nem jott ossze!Probalkozom meg a Foobar-ral is hatha.Kuldok par infot a lemezrol!
Royal Philharmonic Orchestra - Carl Davis - Great Western Themes
Orchestra: Royal Philharmonic Orchestra | Conductor: Carl Davis | Album: Great Western Themes | Style: Classical, Soundtrack | Year: 2005 | Quality: SACD (DSD 5.1, DSD 2.0) | Bitrate: 1 Bit/2.8MHz | Tracks: 12 | Size: ~3.11 Gb | Recovery: 3% | Covers: in archive | Release: Membran (222911-203), 2005
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!