Adobe Flash tutorial videók?
Tudtok olyan youtube csatornát ahol van sok Flash tutorial?
Olyan kéne ahol normálisan bemutatják hogy mit hogy kell animálni és nem 2-3 videó van hanem több!
Amiket én találtam az olyan hogy csak a programot mutatják be meg 1-2 video animálás aztán rátérnek a játék készítésre...Nekem csak animálás tutorial kéne de az normális!
Köszönöm!
És ki mondta hogy én weblapot akarok készíteni? :D
Mert én nem...
Én animációkat akarok csinálni és ahhoz kellene normális tutorial. :)
Akit esetleg még mindig érdekelne egy részletes Tutorial videó az Adobe Flash/Adobe Animate-ről:
|[ [link] ]| (aki nincsen regisztrálva a GYIK-ra és kíváncsi a linkre, csak írja be ezt a YouTube-ba: "The Ultimate Guide to Adobe Animate CC Tutorial" (a videó feltöltője: Draw with Jazza)(Figyelem: a videó angol nyelvű). Ez a tutorial videó részletesen elmagyarázza a Flash-nek a működését/alapjait. Kevesebb, mint két órás a videó, de azért szerintem megéri végignézni. Melegen ajánlom a figyelmetekbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!