Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom kinyitni Queen...

Hogyan tudom kinyitni Queen koncert cd-t?

Figyelt kérdés
Letoltottem,majd Winrar kinyitottam de nem tudom lejatszani.BS-player,es meg sok minden mas programal probalttam de nem jott be.Hogyan tudom meg milyen formatumban van felteve es hogyan tudom lejatszani,mert a ficko aki feltette nem kozolt semi informaciot!Koszonom!

2013. nov. 23. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobb klikk a fájlon,tulajdonságok és oda van írva a fájl típusa.Ha valóban kicsomagoltad próbáld meg a VLC playert.
2013. nov. 23. 21:25
 2/6 CspCsj ***** válasza:
Mi a kicsomagolt fájl(ok) kiterjesztése?
2013. nov. 23. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen,kicsomagoltam,megprobaltam a VLC playert is tobbek mellet,de nem jott be!
2013. nov. 23. 21:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez minden am

Queen - We Will Rock You (Live)

Artist: Queen | Album: We Will Rock You | Style: Pop, Rock | Year: 2001 [1981 original] | Quality: DTS 5.1 (.wav+.cue, 44.1kHz/24Bit) | Bitrate: ~1411 kbps | Tracks: 13+12 | Size: ~ 510 + 465 Mb | Recovery: 3% | Covers: only front | Release: rip of DVD by Pioneer Entertainment, 2001

i mellekelve volt!

2013. nov. 23. 21:45
 5/6 CspCsj ***** válasza:

Akkor wav a kiterjesztés.

Nálam csak az MPC-HC hordozható változata van fent eddig minden videót vitt (csak ki kell tömöríteni és elindítva az ablakába belehúzni a zenefájlt. vagy az egész mappát)

Innét letölthető, kicsi 10MB:

[link] (INSTALLER-telepítős változat, ZIP-kitömöríthető, hordozható)

Zenékhez én a foobar2000-t használom.

[link]

(telepítés közben kérdezi, hogy NORMAl vagy PORTABLE telepítést akarsz, a portable csak kitömörít a megadott mappába így nem csinál hozzárendelést sem, így a megnyitott program ablakába kell belehúzni a zenefájlt vagy teljes mappát)

Speciáis zenei fájlformátumokhoz lehet letölteni hozzá plugin-okat.

Sok szerencsét!

2013. nov. 23. 22:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegedet!!
2013. nov. 23. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!