Hogyan tudok Audacity-vel mp3-ban menteni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy valamit le kell hozzá tölteni, megcsináltam, de nem ment. Csak project fájlban tudok menteni... Esetleg még olyan lehetőségek is érdekelnek, hogy bármilyen más formátum, amit át lehet konvertálni mp3-ra, és nem ront a minőségen.2013. nov. 22. 22:01
1/7 Komplikato válasza:
Ha felteszed amit írnak hozzá, akkor SEM menteni tudsz MP3-ba, hanem exportálni ... emlékeim szerint. Tévedés jogát fenntartva.
2/7 tabaki válasza:
Töltsd le hozzá a Lame enkódert (a hivatalos letöltőoldalon néhány sorral lejjebb ott a linkje), egyébként ezt a program maga is korrekt módon közli, ha próbálkozol az exportálással.
3/7 tabaki válasza:
Egyébként nem igaz, hogy csak projektfájlt menthetsz, a WAV-ot alapból kezeli, más kérdés, hogy embertelen a mérete. Mindenesetre az is hangfájl, és más módon is, pl. Format Factoryval, konvertálhatod. Amúgy maga az MP3 mindenképpen ront a hangminőségen.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, exportálásra gondoltam, elnézést. Oh, köszönöm, akkor megpróbálkozok a WAV-val. (:
Igen? Ezt nem is tudtam... köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 22. 22:24
5/7 anonim válasza:
A lame encodert kell csak letöltened.
6/7 tabaki válasza:
Azért csak töltsd le a LAME-t, most már ne hátrálj meg:
Telepítés után ugyanolyan simán exportálhatsz MP3-ba, mint WAV-ba, semmi extra bűvészkedés nem kell. Az Audacity látja majd, hogy ott az enkóder, és ő kezeli, neked a szemed elé sem kerül.
7/7 anonim válasza:
Így van, ahogy írják. Sokan azért akadnak meg vele, mert nem elég letölteni az encodert hanem be is kell tallózni a beállításoknál a helyet ahol megtalálja. De ezt is kiírja a progi korrektül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!