Hol tudom megnézni az nvidia promócuós kódomat?
Figyelt kérdés
Van most egy ilyen free2play játékokra (warframe) vonatkozó promíció amiben egy kód fejében játékbeli pénzt adnak nvidiánál szóval van egy notim amit nem rég vettem és egy nvidia geforce 740m videókari van benne ami elvileg szerepel ebben a promócióban az lenne a kérdéem hogy hol tudom megkeresni ezt a kódot
???? segítsetek !!!!
2013. nov. 22. 20:27
2/4 A kérdező kommentje:
engem ez érdekelne [link] hogy hol tudom megnézni a kódomat?
2013. nov. 22. 20:47
3/4 anonim válasza:
Ha a főcímnél tovább is olvasnál akkor az általam linkelt oldalon ez is ott van.Ha szöveg értelmezést is csinálunk akkor"Ezt a kupont továbbra is forgalmazzák a kereskedelmi partnerek, és a játék letöltésére feljogosító kód az idei évben bármikor beváltható." a kuponon van amit a kereskedőn kérhetsz számon.
4/4 A kérdező kommentje:
bocsi látom kössz meglátjuk sikerül-e :D
2013. nov. 22. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!