Samsung Np300e5c-a02hu laptopon hol találom az előre telepített windows 8 pro kulcsot? A rendszer le lett törölve windows 8.1 miatt. Most vissza szeretném állítani. Recovery partíció nincs.
Tisztelt rudynho77!
Az új típusú gépek már támogatják a 3.0 típusú aktiválást. Ez a BIOS-ban tárolja a kulcsot, és én nem ismerek olyan eszközt, amivel ki lehetne közvetlenül olvasni. Feltételezem, hogy ez a notebook is ilyen.
Az alapmegoldás ilyenkor az, hogy a visszaállítási partícióról telepíti újra, illetve nem is kell letörölni, hanem végszükség esetén a Windows beállításai van teljes alapállapotba állítási lehetőség, ami egyenértékű egy újratelepítéssel.
Ebben az esetben ez már késő, hiszen, sajnos, letörölték teljesen a lemezt – ha jól értem.
Az a javaslatom, hogy a forgalmazó segítségével egy, a Samsung által biztosított telepítőt használjon. Ekkor nincs is szükség a termékkódra, az aktiválás megtörténik automatikusan.
További megjegyzés: Normál körülmények között a Windows 8.1 frissítéshez nem kellett (volna) letörölni a lemezt, az az Áruházból frissítésként telepíthető ezekre a kiadásokra. Persze lehet, hogy itt már más gond is volt.
Remélem, hogy legalább egy kicsit tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!