Luger P08-as fegyver markolatáról kellene egy modell amit szeretnék majd megcsinálni valóságban lehetőleg fából, ötlet? Honnan tudok szerezni ilyen 3d modellt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 20:02
2/5 A kérdező kommentje:
olyan letölthető fájl kellene amit tudok méretezni is majd mert nekem nem luger P08 légpisztolyom van csak hasonlít rá csak az a baj fém cső de műanyag a markolata és így rossz a súly elosztás, instabilan lehet fogni
2013. nov. 21. 20:30
3/5 tabaki válasza:
Bocs, de én nem regisztráltam a kedvedért, viszont úgy tűnik, hogy a Files fülön igenis ingyen le tudod tölteni a szerkeszthető modellt, mondjuk STL formátumban, ez korrekt megoldás, ha maga a modell pontos.
A gyakorlat nélkül nehézkesebben kezelhető IGES meg a pénzes programot igénylő Solidworks-fájlokat szándékosan nem javasoltam, de azok is szerkeszthető modellek.
4/5 A kérdező kommentje:
szóval ez is szerkeszthető?
2013. nov. 22. 00:27
5/5 tabaki válasza:
Persze. A Blender például kezeli az STL formátumot, Át is tudod vele alakítani más típussá. De nem számít különösebben egzotikus formátumnak, ha egyéb szerkesztőd van, valószínűleg az is ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!