Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Luger P08-as fegyver markolatá...

Luger P08-as fegyver markolatáról kellene egy modell amit szeretnék majd megcsinálni valóságban lehetőleg fából, ötlet? Honnan tudok szerezni ilyen 3d modellt?

Figyelt kérdés

2013. nov. 21. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt van valami: [link]
2013. nov. 21. 20:19
 2/5 A kérdező kommentje:
olyan letölthető fájl kellene amit tudok méretezni is majd mert nekem nem luger P08 légpisztolyom van csak hasonlít rá csak az a baj fém cső de műanyag a markolata és így rossz a súly elosztás, instabilan lehet fogni
2013. nov. 21. 20:30
 3/5 tabaki ***** válasza:

Bocs, de én nem regisztráltam a kedvedért, viszont úgy tűnik, hogy a Files fülön igenis ingyen le tudod tölteni a szerkeszthető modellt, mondjuk STL formátumban, ez korrekt megoldás, ha maga a modell pontos.

A gyakorlat nélkül nehézkesebben kezelhető IGES meg a pénzes programot igénylő Solidworks-fájlokat szándékosan nem javasoltam, de azok is szerkeszthető modellek.

2013. nov. 21. 23:29
 4/5 A kérdező kommentje:
szóval ez is szerkeszthető?
2013. nov. 22. 00:27
 5/5 tabaki ***** válasza:
Persze. A Blender például kezeli az STL formátumot, Át is tudod vele alakítani más típussá. De nem számít különösebben egzotikus formátumnak, ha egyéb szerkesztőd van, valószínűleg az is ismeri.
2013. nov. 22. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!