Hogyan lehet felrakni a sims 3 World Adventure ( Világ körül) kiegészítőt?
Hogy rendeset ???
Küldjél már lécci linket :)
Letöltöttem egy másik verziót és engedi telepíteni, de utána
indítom a játékot és nem indul el , és nem ír ki semmien hibát . Mit tegyek? Segítsetek.
az a gond mint már említették hogy nem eredeti verzió!
keress egy olyan torrentet pl h "sims3 razor1911" és ez 100% h teljes, nekemis ez a gond most, utána azt patchelheted, és futni fog a kiegészítő is!rem segítettem bye
De miért mondjátok meg, hogy honnan töltöttétek le, klécci.
Nekem is kénee
Nagyon sokat kutakodtam ebben az ügyben, de most végre eljutottam arra a szintre, hogy igen! Megcsináltam! :D
Először is kell egy Razor verzió a Sims 3 alapból.
Aztán egyelőre csak reloaded verzió van a World Adventuresból, az is megteszi most szerintem, nekem legalábbis tökéletes.
Ha sikerült jó fajta torrenteket találnotok, a következőket kell tennetek.
1. Sims 3 telepítése, crackelni, patchelni tilos. (Ha patchelni próbálsz, csak elrontod az egész játékot és telepíteni sem tudod a WA-t.)
2. Sims 3 WA telepítése, crackelni még mindig tilos.
3. Megnyitod a Sims 3 WA mappában a "bin"-t (nálam D:\The Sims 3\Sims 3 A világ körül\Game\Bin) és ott megnyitod valamelyik Launchert.
4. Fel fogja ajánlani, hogy frissíts. Tedd meg.
5. Ezzel elérted, hogy kompatibilis legyen a Sims 3 alap és a Sims 3 WA verziója.
6. Ezután crackelheted mindkét játékot, és a játékod tökéletesen fog innentől kezdve működni!
Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!