Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FLV converter sony vegas 9-hez?

XenoMorph kérdése:

FLV converter sony vegas 9-hez?

Figyelt kérdés
Olyan converter kéne ami a letöltött FLV-t olyan formátumba teszi, hogy sony vegas 9 kezelni tudja.

2013. nov. 20. 17:34
 1/2 kkovax38 ***** válasza:

Az flv-t konvertáld át Format Factory-val avi-ra mely kompatibilis a vegas 9-hez.

http://www.youtube.com/watch?v=jd19W5kERgc

flv formátum nem kompatibilis a Sony Vegas 9 ? - Sony kreatív ...

www.sonycreativesoftware.com / ... / ShowMessage.asp? ...

Oldal lefordítása

2008.10.08. - 14 hozzászólás

Kutatásaim a vásárlás előtt lehet, hogy hibás, de úgy gondoltam, a Sony Vegas is szállít tartalom (és az import a) YouTube.

Re: hogyan lehet megőrizni Alpha konvertálása AVI FLV 2013. okt. 9.

RE: FLV Codec / Plugin for Vegas ? - Sony Creative Software ... 2013. márc. 3..

RE: FLV-hoz AVI - Sony Creative Software - Fórum - Vegas Pro ... 2013. Febr. 4..

RE: importáló. FLV a Vegas ? - Sony Creative Software ... 2007. december 3..

További találatok a (z) www.sonycreativesoftware.com domainről

2013. nov. 21. 15:12
 2/2 kkovax38 ***** válasza:

Előzőről lemaradt. Ha a gyakorikérdésekben szét néztél volna, biztos hogy találtál volna megoldást. Ezt onnan tudom, mert hasonló kérdésekre már többször adtam választ. A kérdés feltevése előtt felhívják a figyelmet az archivumban való keresésre.

Ne legyetek lusták a keresésre. Én is csak azt tudom tenni, hogy keresek.

Számtalan esetben megírtam, hogy konvertálás esetén be kell írni a google -ba az alábbiakat.

Konvertálandó fájl to kívánt konvertált fájl.

Pl.: avi to mkv

Ha nem ismerjük a készülékünk milyen fájllal kompatibilis akkor a Konvertálandó fájl to készülékünk neve.

Pl.: flv to sony vegas 9

Én is ezt írtam be, ahonnan másoltam be az előzőeket. Mivel a legtöbb készülék képes lejátszani az "avi" fájlt, ezért beírtam a googleba hogy "avi to vegas 9" rengeteg videós megoldást találtam.

Pl.: http://www.youtube.com/watch?v=pmtDhwi_1IQ

2013. nov. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!