Érdemes még XP-t telepíteni?
Figyelt kérdés
Egyik gépünkön Windows XP van, ráférne a format.
Olvastam ezt a cikket:
Nem igazán értem, hogy akkor érdemes-e még XP-t tenni egy gépre?
2013. nov. 19. 19:54
11/14 Igor Igorovics válasza:
De indok. Nem csak a víruskergetőn múlik a védelem, sőt azon a legkevésbé talán. Azért nincs vírusod, mert ésszel netezel.
12/14 csacsi2 válasza:
Ennyi erővel nem csak a védelmi rendszeren múlik, hanem azon is hogy nem b* bele a baltát...
13/14 anonim válasza:
Nneméri meg használni az xp t ha programok támogatások nejönnek ki rá akkor az egész semmit nem ér a windows s összeomolhat és lesz olyan alkalmazás ami else indul a gépen. Ahogy elötem írta valaki ha nem megy fel új windows akkor bizony a gép cserére éret, olcson is tudsz venni gépet ha az anyagi körülményeid lehetövé teszik és 8.1 et érdemes használni ugyanis 7 es is nemsokára lejár és irtó szar.
14/14 csacsi2 válasza:
"ha az anyagi körülményeid lehetövé teszik"
Szerintem pont ez a lényeg! amint egy másik hozzászólásban írtam: előbb megy tönkre a gépem és akkor majd az új géphez új rendszer!Nem fog semmivéfoszlani az xp, támogatás hiányában sem csak nem lesz frissítve! Régóta nincs az xp-re különösebb frissítés, ami meg eddig jött azzal és az xp-re írt programokkal sokmindent meg lehet oldani! Ami késik viszont nem múlik, a gép is beadja egyszer, egy ~10 éves HDD-t már cseréltem, költeni nem fogok már a gépre (esélytelen), ha modernebb gépem lesz akkor meg egyértelmű, hogy új op is megy rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!