PDF fájlból WORD dokumentumot? Valami konvertáló program, biztos letöltési helyről?
Több lehetőséged is van.
A legprofibb eszköz az ABBYY FineReader. Szövegfelismerő, konvertáló, stb eszköz. Olyan dokumentumformátumba ment neked, amilyenbe akarod.
Ha csak megjegyzéseket szeretnél fűzni egy PDF-ben lévő jegyzőkönyvhöz, vagy részeket kiemelni benne, meg hasonlók, akkor nagyon jól használható pl. PDF-XChange Viewer.
Tud magyarul is.
Az eszközök > Megjegyzés és jelölés eszközök menűpontban egy rakás lehetőséged van, hogy kidekoráld a PDF fájlodat.
A kérdésedben említett célra az "írógép" és a "szövegdoboz" a legjobb, de magyarázatot is fűzhetsz hozzá, kiemelhetsz szövegrészeket, stb.
Köszönöm a tippeket, otthon letöltöm majd a fentebb említett programokat, aztán hátha haladok valamire velük!
Szövegdobozzal nem akarok kínlódni. Volt, h ki tudtam jelölni a szükséges oldalt, bemásoltam a wordbe, képként viselkedett, akartam szövegdobozt beszúrni és nem hagyta. Nem tudtam se a szöveg elé, se a szöveg mögé szúrni, egyszerűen nem működött semmi. Office 2003-at használok.
A PDF-XChange Viewer-nél magában a PDF-ben szerkeszted. nem kell kimásolni, Wordbe illeszteni, meg ilyenek.
Ha szövegszerkesztővel akarsz dolgozni, akkor a FineReadert használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!