Letoltottem a 2007es microsoft office-t. Powerpointban kene dolgoznom de valami termék kulcsot kér. Az mi? Hogy kell beirni?
Azt hitted, hogy egy több 10 ezer forintos programot letölt az ember, majd vidáman használja ? Hát nem.
Amúgy tudni kell használni a google-t az Office 2007 nem mai darab 1000+1 serial kód van fenn csak itt GYIK en.
A Microsoft Office NEM ingyenes. Ha megvetted volna, akkor kapnál hozzá termékkulcsot. Mivel letöltötted, ezért:
a) keresned kell hozzá egyet, ha olyan a letöltés
b) aktiválnod kell valami hacker cuccal (én a 2010-esemet, amit neked is jobban ajánlok a '07-nél, Microsoft Toolkit 2.4.9-cel aktiváltattam, ha bővebben érdekel, küldj egy privit)
c) meg kell venned, végülis ez lenne az egyetlen tisztességes módszer.
Mit gondoltál az Office ingyenes?
A Microsoft évekig dolgozik rajta és te azt gondolod hogy 1 kattintás és már használhatod is? Ha termékkulcsot kér akkor valószínűleg próbaverziós. Keresgélj a neten van egy rakat termékkulcs.Próbálgasd.
Mint az előttem szólók is írták, a Microsoft Office pénzbe kerül, nem ingyenes - ezért kéri (esetlegesen a próbaidő lejárta után) a termékkulcsot.
Ezt legálisan az úgynevezett termékkulcskártya ( [link] ) megvásárlásával lehet megtenni.
Mivel a Microsoft Office 2007 elavult, a Microsoft Office 2010 illetve 2013 termékek használata javallott. Home & Student változat esetében ez nem is annyira drága (Például: [link] )
Illegálisan meg se szeri, se száma a különböző forrásokból való termékaktiváló kulcsoknak - de ilyet nyílt fórumon javasolni dőreség - bűncselekmény elősegítésében nem szeretnék bűntárs lenni. ;)
Van ingyenesen (sőt, szabadon, hisz a forráskódja is letölthető) használható alternatív megoldás is - ez a Libreoffice: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!