Olyan program kéne ami egy adott mennyiségű RAM-ból "HDD"-t csinál. Milyen programot tudtok erre és hogyan tudnám felrakni úgy hogy már bootolásnál berakja?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 18:31
4/9 anonim válasza:
Feltaláltad az ssd-t?
Sok sikert, nem lehetetlen de nem hiszem hogy járható út habár nem tudom a képességeidet.
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
#1 ennyi tudással miért járkálsz az oldalnak ezen részére?
#2 lehet hogy az, nem tudom
#4 képzeld tudom hogy létezik olyan hogy ssd de ha már van 32gb ramom akkor nem fogok kidobni egy csomó pénzt valamire amit máshogy is meg tudok oldani ingyér
#5 köszi az amd-set szerintem feldobom
2013. nov. 18. 19:02
7/9 anonim válasza:
Én a Soft Perfect RamDisk-et használom, tökéletesen elégedett vagyok vele. Ingyenes, egyszerű a kezelése. Itt megtalálod:
8/9 anonim válasza:
magyarítva is (language mappa: Hungarian.ini fájl)
9/9 A kérdező kommentje:
torrentről szedtem egy jót ami engedi 4gb fölé vinni a méretet, a többi sajnos korlátozta
2013. nov. 18. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!