Hogy tudnék egy képet ilyen szépen megszerkeszteni, "megphotoshoppolni"?
Jó magában is szép lány, de valljuk be a hajánál, a szeménél, az arcánál meg úgy az egész képen a fények meg vannak variálva. Nagyon bonyolult egy képet ilyenre megszerkeszteni? Vagy van valami könnyebb módja is? Hogyan lehet?
Android telefonra van egy olyan alkalmazás amivel hasonló hatásokat eltudsz érni. Ilyen például az instagram.
Természetesen van ezer olyan program amivel tudsz egy kicsit effektezni a képen, de ha az egyszerű megoldás kell, én ezt tudom ajánlani.
Hm, legyen neked ez a lány a szép, legalább nem veszünk össze a kínálaton. Semmi extrát nem veszek észre a képen, maximum a fényerő-kontrasztot macerálhatták. Ennél könnyebb csak az, ha tévedtem, és még azt se. A fények "furcsasága" elsősorban a bevetődő erős súrlófény meg a világos kocsibelső derítőfényének szokatlan együtteséből adódik.
Szerintem leginkább azt tudatosítsd magadban, hogy a képek élete nem a képszerkesztőben kezdődik. El is kell őket készíteni, és a megszületésük pillanatában is sokféle izgalmas dolog történhet velük, például érdekes fények világítják meg a lefotózott dolgokat... Magyarán, tanulj meg valami keveset a fotózásról, hogy tényleg érezd, milyen lehet az eredeti kép, és hol van rajta az effekt. Meg fogsz lepődni, mennyi mindenre képes a pucér objektív is, ha jól használják. Tán még többre is fogod tartani a képszerkesztős csalakodásnál.
@15:59:
Már ez ilyen fura nemzedék, a legriasztóbb ügyefogyottságokat képesek izgalmas effektnek látni, és áhítani a megtanulásukat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Brrr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!