Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudnék egy képet ilyen...

Hogy tudnék egy képet ilyen szépen megszerkeszteni, "megphotoshoppolni"?

Figyelt kérdés

[link]

Jó magában is szép lány, de valljuk be a hajánál, a szeménél, az arcánál meg úgy az egész képen a fények meg vannak variálva. Nagyon bonyolult egy képet ilyenre megszerkeszteni? Vagy van valami könnyebb módja is? Hogyan lehet?

2013. nov. 18. 17:57
 1/5 Muresán András válasza:

Android telefonra van egy olyan alkalmazás amivel hasonló hatásokat eltudsz érni. Ilyen például az instagram.

Természetesen van ezer olyan program amivel tudsz egy kicsit effektezni a képen, de ha az egyszerű megoldás kell, én ezt tudom ajánlani.

2013. nov. 18. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
ez nem PSel készült , hanem valami egyszerű két klikkelős programmal
2013. nov. 18. 23:19
 3/5 tabaki ***** válasza:

Hm, legyen neked ez a lány a szép, legalább nem veszünk össze a kínálaton. Semmi extrát nem veszek észre a képen, maximum a fényerő-kontrasztot macerálhatták. Ennél könnyebb csak az, ha tévedtem, és még azt se. A fények "furcsasága" elsősorban a bevetődő erős súrlófény meg a világos kocsibelső derítőfényének szokatlan együtteséből adódik.

Szerintem leginkább azt tudatosítsd magadban, hogy a képek élete nem a képszerkesztőben kezdődik. El is kell őket készíteni, és a megszületésük pillanatában is sokféle izgalmas dolog történhet velük, például érdekes fények világítják meg a lefotózott dolgokat... Magyarán, tanulj meg valami keveset a fotózásról, hogy tényleg érezd, milyen lehet az eredeti kép, és hol van rajta az effekt. Meg fogsz lepődni, mennyi mindenre képes a pucér objektív is, ha jól használják. Tán még többre is fogod tartani a képszerkesztős csalakodásnál.

2013. nov. 19. 03:57
 4/5 anonim válasza:
Ez szép megszerkesztés? A kép egyetlen öncélú szépsége, az eldöntött formátum, aminek semmi jelentősége nincs! Tehát ez sem pozitívum. A fény felöli oldalon abszolút túlexponált a kép, a bőr színe is hagy némi kívánnivalót. A világítás egyértelműen rossz, az ilyen képet eldobni kell és nem javítani! Képjavító és szerkesztő programok nem tudják visszaadni a képnek azt, ami a felvétezésnél kimaradt. Imádom azokat a lelkes, de hozzá nem értő véleményeket, miszerint majd a PhotoShop rendbe teszi! A PhotoShop előtt is volt élet, és talán magasabb szakmi minőség is! Az is igaz, hogy lényegesen kevesebben foglalkoztak fényképezéssel. A magukat fotósnak tartók számának növekedésével egyenes arányban áll a minőség romlása! Egy eldöntött kivágástól, egy effekttől még nem lesz nagyobb a kép esztétikai értéke! Elég régóta vagyok a szakmában, de soha nem jutott eszembe, hogy bárkitől véleményt kérjek a képeimről. Számomra bőven elég az a vélemény, ami a megrendelőimtől visszajön!
2013. nov. 19. 15:59
 5/5 tabaki ***** válasza:

@15:59:

Már ez ilyen fura nemzedék, a legriasztóbb ügyefogyottságokat képesek izgalmas effektnek látni, és áhítani a megtanulásukat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

Brrr!

2013. nov. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!