Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért ilyen gagyi a Windows?

Miért ilyen gagyi a Windows?

Figyelt kérdés

Folyamatosan elront valamit a gépemen olyan szinten, hogy még a felújítást se tudja megcsinalni, ezért újra kell rakni az egészet. Amikor először felraktam akkor 3x rakhattam újra aztán valami történt most egy hónap gond nélküli működés után ezért újra rakhatom most újra. Elegem van használni akarom és kész nem arra figyelni, hogy mikor hal meg a vadonatúj laptopom.

Windows 8.1 Pro 64bit-ről van szó.

Előző gépemen nem volt ilyen gond pedig Windows 8 volt rajta.

2013. nov. 17. 12:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Lehet mondani, hogy a felhasználó a hülye, de milyen érdekes, hogy informatikai szakközépbe járok 5ös info átlaggal (programozás, hálózatok, stb) szóval annyira mégse vagyok hülye hozzá. :)
2013. nov. 17. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
könnyebb az oprendszerre kenni..
2013. nov. 17. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

"Lehet mondani, hogy a felhasználó a hülye, de milyen érdekes, hogy informatikai szakközépbe járok 5ös info átlaggal (programozás, hálózatok, stb) szóval annyira mégse vagyok hülye hozzá."

Ez semmit nem jelent... Ha annyira értesz hozzá, akkor miért nem oldod meg magad a problémát?

Arra például gondoltál már, hogy nem a Windows-zal van baj, hanem valamelyik hardverrel, esetleg driverrel, telepített programmal, neadjisten valamelyik kedvenc oldaladról/crackedtől folyamatosan beszeded ugyanazt a vírust? Sok esetben hiába a legjobb védelem is. Ha biztosan a Windows lenne ilyen módon elrontva, akkor ugyanannak a hibának mindenkinél, kivétel nélkül elő kellene jönnie. Mellesleg szoftverrel nem lehet hibátlan hardvert menthetetlenül elrontani, de ezt egy ötös informatikus biztosan tudja, hiszen programozást is tanul.

2013. nov. 17. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Az 5-ös infó átlag és az informatikai szakközép nem jelent semmit... A legtöbb júzer, ha telepít valamit, csak next->next->finish üzemmódban működik, meg se nézi, h mit fogad el, mit pakol fel. Orrba-szájba tölti le a programokat torrentről, ha meg vírust jelez "az a sz*r program", akkor egyszerűen kikapcsolja. Rendszertisztításról nem is hallott még, persze nagyrészt fekete win-t használ, ami megeshet, h integrált féreggel vagy egyéb nyalánksággal érkezik..
2013. nov. 17. 17:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom mi a hiba csak nem értem, hogy egy olyan cég mint a Microsoft miért nem javítja...
2013. nov. 17. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!