Sehogy se tudom megszüntetni az írásvédettséget. Törölni se engedi. Mit csináljak?
"nem is hozott fel olyan opciót,hogy törlés" ?!?!
Ezt nem értem. nem volt a jobbklikkes menüben a törlés?
BD-ROM ? Ez virtuális meghajtó, vagy cserélhető hordozó?
Csak mert a nem újraírható lemezről és virtuális meghajtórol sem lehet törölni!
Vedd ki a lemezt / UnMountold és ennyi, nem lesz a "gépeden".
Akkor virtuális meghajtó be van mountolva?
levázolom amit kisakkoztam a mondandódból:
Van egy játék telepítve.
A telepítő "lemez" be van mountolva amin vírus van.
Úgy jelenik meg az intézőben mint más "normális meghajtó" H: és nem tudsz róla törölni.
A virtuális lemezek (pl.:ISO)olyan lemezek ami fizikailag nem léteznek, de úgy működnek mintha azok kézzel fogható lemezek lennének. Ezen lemezeket egy virtuális meghajtó program kezeli mint pl a DaemonTool,PoverIso,CloneCD stb.
Ezek a programok írják, olvassák a lemezeket, az operációs rendszer nem tudja kezelni ezért nem is tudja törölni!"Mount" beteszi a lemezt, unmount "kiveszi a lemezt" ha leválasztod (unmount) akkor nem lesznek ott fájlok (csak a virtuális lemezkép-ben, mint egy rarban a csomagolt fájlok).
Ha nem akarod, hogy karanténozza vedd ki a pipát a cserélhető adathordozók védelme alól, tedd kivételek közé, vagy töröld magát a lemezképfájlt (iso) amit csak akkor tudsz megtenni , ha leválasztod a meghajtót (unmount).
Valószinüleg a játékban van kulcsgenerator,patch, vagy crack amit a vírusírtó blokkol.
Valamelyik virtuális meghajtó program (miket írtam) abban kellene keresni. Általában beépül a jobbklikkes menübe. Katt a meghajtóra és ott kell legyen a leválasztás (UnMount), ha nem akkor meg kell nyitni a programot és ott kell körülnézni .
PowerIso-ban így néz ki:
Csatlakoztatás/leválasztás
Programban:
tudni kellene milyen programod van fent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!