Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek mindenképp megéri...

Szerintetek mindenképp megéri vírusirtót feltenni?

Figyelt kérdés
Én egyiket se kedvelem egyáltalán, ha torrentröl töltök akkor karanténba helyezi a crackeket amik nem is vírusosak. Tényleg fontos a vírusíró használat? Mert én nem vettem észre, hogy sokat segítene, inkább hátráltat!
2013. nov. 11. 21:36
 1/2 soccerway ***** válasza:
akkor töröld le a vírusírtót, és majd idővel rájössz hogy kell-e vagy sem.
2013. nov. 11. 23:30
 2/2 Lajos54 ***** válasza:

Ne csodálkozzál, egy crack tulajdonképpen ugyanúgy működik, mint egyes vírusok. "Belenyúl" egy programba, átír benne bizonyos dolgokat.

Amelyik víruskereső ezt nem szúrja ki, az annyit is ér.

Még csak az sem megoldás, hogy amíg ilyet töltesz le, addig kikapcsolod a vírusfigyelést, mert éppen az ilyen oldalakról lehet begyűjteni valódi vírusokat is.

A jobb víruskeresőknél viszont lehet beállítani kivételeket, amit "nem bántanak"...

Egy számítógépet vírusirtó nélkül használni pedig legalább olyan könnyelműség, mint szemüveg nélkül hegeszteni.

2013. nov. 12. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!