Miért nem indul el?
Egy ismerősömnek nem indul el egy javas program (Egyébként minecraft /Feed The Beast/). Bat fájlal kell elindítani. De neki csak bevillan a cucc. és se tovább. Ha jar fájlal indítja el. Akkor csak a sima Minecraft indul el neki. Nekem zökkenő mentesen elindul.
Esetleg lehet olyan, hogy a java nem stimmel? Vagy esetleg vírusírtó vagy tűzfal blokkol valamit?
Ha esetleg segít valamit, ez van a bat fájlban:
@echo off
Title Minecraft Launcher
"set AppData=Adatok
start java -Xmx3G -Xms3G -XX:PermSize=256M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:+AggressiveOpts -jar minecraft.jar nogui"
Az a probléma, hogy nincs neki elég ram. Neked meg több van, mint 3 Gb valószínűleg. A következőt csinálja:
ezt: start java -Xmx3G -Xms3G írja át a 3G pl 1G-re, mind a 2-t!
De átírhatod az egészet pl így:
java -Xms512M -Xmx1G -XX:PermSize=128m -jar ftbserver.jar
> tehát nem muszáj Gb-ba megadni, ennek már tényleg futnia kell(remélhetőleg). A tűzfalat lődd ki, vagy valami, mert különben más nem látja a szervered.
Eltelt a kérdésed óta egy kis idő, lehet már megtaláltad a kérdésedre a választ, de leírtam, hátha még másnak is jól jön. Ha meg így sem jó, még más baja is lehet. (pl itt, amit leírtam, ott lehet, hogy nem egyezik a file név)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!