Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik valami beépített,...

Létezik valami beépített, vagy installálható, netán on-line windows speed test progi, amivel egy hozzá nem értő le tudja mérni, hogy a gépe lassú vagy a windows? XP-ről van szó

Figyelt kérdés

2013. nov. 11. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:

"a gépe lassú vagy a windows?"

Ezt most csak én nem értem?

A Windows egy operációs rendszer ami a "gépen" fut és annak az erőforrásaiból táplálkozik...

2013. nov. 11. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Még nem láttál olyant, hogy a Windows belassul? Szerintem érti mindenki rajtad kívül, de leeeírom lassan. Szóval egy olyan teszt kéne, ami eldönti, hogy a jelenleg futó rendszer mennyivel lassabb annál, mint amilyen akkor lenne, ha éppen most installáltam volna.
2013. nov. 11. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:

"Szerintem érti mindenki rajtad kívül"

Kikre gondolsz?

2013. nov. 11. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha nem érted, vagy nem tudsz válaszolni, akkor minek írogatsz? Ez nem egy fórum. Majd ír az, aki érti. Ha nem érted, ha meg is érted, nem fogsz tudni rá válaszolni, tehát kár vele foglalkoznod. Menj keress magadnak értelmesebb elfoglaltságot.
2013. nov. 11. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
kérdezőkém,tényleg nagyon facul adod elő a mondókádat,inkább neked kéne elhúznod innen az oldalról,ha nem tudsz még kérdezni se normálisan,
2013. nov. 11. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
epic ownage
2013. nov. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!