Tudtok photoshop effekt programokat?
2013. nov. 11. 15:56
1/7 tabaki válasza:
Mi köze ennek a Photoshophoz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..
2/7 A kérdező kommentje:
olyan effekteket mint amit linkeltem sehol nem találok.
2013. nov. 11. 19:24
3/7 tabaki válasza:
De voltaképpen egyáltalán nem értem, hogy miféle effektről beszélsz. Két pocsék kép egymásra van vetítve, és el van tolva színben. Ezt bármiben könnyen megcsinálod, ami tud rétegeket kezelni, de miből gondolod, hogy előregyártott effektként egyáltalán elérhető?
4/7 tabaki válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Látom értesz hozzá.xd akkor még annyit mondj hogy milyen photoshop (vagy valami más) tud rétegeket kezelni:$
2013. nov. 12. 19:24
6/7 tabaki válasza:
Ugyebár a Gimpet már emlegettem, egyébként szerintem azzal jársz a legjobban.
Amelyik rajzprogram a következő linken NEM tud rétegeket, annál külön hangsúlyozom:
Az oldalamra még nem írtam be, de megemlítendő még mondjuk a Phoxo és a Paint.NET.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. nov. 13. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!