Befolyásolja egyértelműen a tcp/ip egyidejű max. Aktív kapcsolatok számának a korlátozása, hogy a kliensben nincs nyitva a port? Win xp sp3
Torrentezni szoktam, de nem tudok sehogy aktív lenni mostanában.
Mivel már csak a tcp/ip jelez rendszerhibát és csak torrentezés közben, ezért gondoltam, hogy befolyásol valamit
Az már biztos, hogy passzív vagyok, pedig
torrentklienst kivételekhez tettem a tűzfalon, nat-pmp port hozzárendelés megtörtént
Upnp-t nem pipáltam ki, mert az routernél kell, nekem meg csak direktbe van kötve a géppel a modem
A hálózat rendben működik csak a beállítás kalauzban kapok mindig sárga pipát a kapcsolatnál
Itt jön a klasszikus szöveg
Port is not open(you are still able to download)
A fel és letöltési sebesség le van szabályozva, protokoll titkosítást nem végeztem, véletlen port indításnál ki van kapcsolva
Vírusirtó tűzfal nincs
Amivel nem vagyok naprakész, hogy a upc lekorlátoz-e(p2p)
Még valami: utorrent 2.2.1-et használok
a portot ami be van állítva a kliensben teszteld le itt: [link]
ha open, akkor nyitva
Ha nincs se router, se tűzfal, akkor nincs semmi ami zárja a portot, egyedül az internet szolgáltató.
Miből azonosíthatom be, hogy a upc lekorlázozza a portot, mert hallottam ilyet is
Egyébként a letöltésem max 10Mbit/s, a feltöltésem max 3Mbit/s(ez fiber power 30-as)
Nem a portot, hanem a protokoll-t korlátozza. Gondolom torrent -ről van szó. Erre találták ki a protokolltitkosítást!
Utorrentben IPv6 teredo
további info:
Alapok,portnyitás,speciális beállítások összefoglaló:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__25..
protokolltitkosítás
Jó az a protokolltitkosítás, csak ha engedélyezed, akkor ugyanezen beállítással rendelkező emberek léphetnek veled kapcsolatba(hát igen, valamit valamiért)
Olvastam egy korábbi kommentedet a netkorlátozásról, akinek kisebb a gépe, mint 128 v. 512, az bajban lehet az aktivitással
Ezt kilobitben érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!