Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet frissíteni a...

Hogyan lehet frissíteni a videókártya driverét?

Figyelt kérdés
Egyik játék sem fut, csak felugrik a jól ismert " Could not create direct 3d device" marhaság....
2013. nov. 11. 02:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Magas ez nekem...de már úgyis megvettem a Win7et, azon remélem futni fog normálisan...

Azért köszönöm a segítséged :)

2013. nov. 11. 17:23
 12/25 P.O.C. ***** válasza:

Hiába vettél új operációs rendszert, ha elavult géped van hozzá. 99%, hogy nem az operációs rendszer a hibás. Ezen kívül a Windows 7 sem fog megtanítani téged a számítógép használatra.

Jobban járnál ha megkérnél egy hozzáértő ismerősödet, hogy csinálja meg neked.

2013. nov. 12. 03:11
 13/25 csacsi2 ***** válasza:

P.O.C. én nem csodálkoznék, ha az op. is hibás lenne...

Minden esetre szerintem rossz Driver van fent ezért van hibásan telepítve. Az sem mindegy, hogy hány bites alkalmazás és oprendszer...

Hibás driverek feltelepítése után egyáltalán jó ha nincs kékhalál!Ha nincs rendesen uninstallálva a driver ill nem megfelelő akkor soha nem lesz jó. Talán az eseménynapló elárul valamit a hibáról, érdemes lenne meglesni!

egyet kell értsek, ha gyenge a gép a Win 7 elég rossz megoldás, főleg, ha a platformot nézzük (x86/X64).

Minden esetben amit először írtam: kevés az info.: oprendszer, gép paraméterei, telepített összetevők, eseménynapló....így negéz megjósolni.

Minden esetre maradok annál , hogy VGA driver (a megfelelő) és directX újratelepítése megfelelően.

2013. nov. 12. 07:59
 14/25 A kérdező kommentje:

32 bites 7es Win, azt azért megnéztem mit veszek...

Természetesen szakember fogja elvégezni a telepítést, kap egy RAM cserét is a gép, meg egy seggberúgást direct x szinten

POC a word használat megy, meg az e-mail, a többi nem érdekel, a fiam gyilkolja játékokkal a gépet :)

2013. nov. 12. 15:25
 15/25 csacsi2 ***** válasza:

A win 7 -re való átálláshoz kevés a RAM csere. Amennyiben nem tudja kihasználni az oprendszer által nyújtott lehetőségeket a hardver akkor inkább rosszabb lesz.

VGA

Bár win 7 -re DirectX 11 megy rá, de a videokártya (hardver)tulajdonságai mit sem változnak, így lehet megmarad a videokártya 3D megjelenítési hiba is.

Win 7 rendszerkövetelmény:

[link]

"A felbontástól függően a videolejátszáshoz további memória és fejlettebb grafikus hardver lehet szükséges "

"Előfordulhat, hogy néhány játék és program esetében az optimális teljesítményhez a DirectX 10 vagy újabb technológiával kompatibilis grafikus kártya szükséges"

CPU (esetleg azt is cserélni)

"A Windows 7 rendszert a mai többmagos processzorokhoz tervezték." stb.

2013. nov. 12. 15:36
 16/25 A kérdező kommentje:

a gép eleget tesz a rendszerkövetelményeknek, de egy kis bővítés ráfér

vagy azt mondod, hogy nem fog tetszeni a Win7 a kis acernek?

a gyerek meg kap akkor egy saját laptopot és éljen vele boldogan

2013. nov. 12. 15:46
 17/25 csacsi2 ***** válasza:

Ne érts félre én drukkolok hogy jó legyen a win 7:)

Csak (a gép paramétereinek ismerete nélkül) annyit írtam, hogy sokminden kell egy modern oprendszernek, hogy ki lehessen használni!

A MS oldalán csak a minimális követelményt írják ami nem éppen jó, mivel azzal éppen hogy csak elmeg, de nem tudja kihasználni a gép ha gyenge, több erőforrást ígényel, így elképzelhető hogy lassabb lesz mint az xp.

2013. nov. 12. 15:51
 18/25 A kérdező kommentje:

[link]

ez a cikk talán segít?

2013. nov. 12. 15:55
 19/25 csacsi2 ***** válasza:

Nem tudom biztosan de nem sok.

intel Atom N270 1,6 GHz 533 MHz

integrált GMA950 ,

nem hiszem hogy ez a kártya támogatná a win7 aero -ját sem.

...de vannak nálam okosabbak is akik benne vannak a gépösszeállításokban, hallgass rájuk hogy ez a config megfelelő e a win 7 nek!

2013. nov. 12. 16:50
 20/25 P.O.C. ***** válasza:

Ez a géped? Akkor ez hát a baj. Ez egy netbook, szutyok integrált Intel Atom procival, és még szutyokabb integrált Intel GMA950 grafikával. Nyugtasson meg a tény, hogy ezen te nem fogsz játszani. A nevében is benne van: "NET"book. Nem játékra találták ki.

Ha valóban csak annyi RAM van benne mint amit a PH -s cikk ír (512 MB), akkor még a Windows 7 is esélytelen.

2013. nov. 12. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!