Van olyan online képszerkesztő amelyben van "beillesztés" opció?
Esélyes, hogy én vagyok túl béna hozzá, ezért kérem kíméletesen, ha ez nem kellene problémát okozzon... :D
Szóval Print Screen képet szeretnék szerkeszteni, de az eddig megnyitott programoknál nem találtam lehetőséget ennek elmentésére, szerkesztőbe illesztésre...
Köszi!
Köszönöm! Na pont ez a problémám, hogy ha Painttel fájlt készítek, az már egy elég rendes minőségromlást szenved.
A Paint sokat ront a képek minőségén sajnos. Ezért nyergeltem át az online megoldásokra, csak ezt az egyet nem tudom velük megoldani... :(
Hm, én ezt nem egészen értem... Legalább PNG vagy BMP formátumban nem volna szabad romlania a minőségének. Errefelé is keresgélhetsz, ha van helyed telepítgetni:
"Ezért nyergeltem át az online megoldásokra"
Erre csak most figyeltem fel. Hát a Paint azért nem a lehetőségek vége a fix programok közt... Ezen az oldalon ajánlgatok néhány ingyenes grafikus szoftvert, hátha a hálózat zavaraira is föl akarsz készülni:
Nagyon köszönöm a segítséget!
Azt hiszem keresek egy másik telepíthető megoldást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!