Egy Apple mac rendszeres számítógépre nem lehet windows rendszert telepíteni?
Nem rég vettem egy apple MAC rendszeres gépet,de.egyáltalán nem tudom kezelni,semmit.nem tudok rá telepiteni,kezelni is alig tudom. Már megbántam hogy megvettem de nem tudok mit csinálni. Valahogy windows rendszert nem lehet rátelepíteni?
Eddig mindig windows-os gépet használtam és sokkal jobb még a kezelhetősége is.
Köszönöm a segítséget!
Lehet rá telepíteni, amivel kidobod az Apple eszközök egyik legfontosabb előnyét, a nagyon jó szoftveres támogatást és stabilitást.
G.
Ha szívni akarsz, akkor tegyél rá wint. Én a hátam közepére nem kívánom.
Amióta Macet használok és le kell ülnöm egy wines gép mellé kb rosszul vagyok. És nyugodt szívvel mondhatom, hogy az OSX kezelhetősége sokkal jobb és kényelmesebb csak meg kell tanulni használni.
Legutóbb egy win7-et tettem fel, mert azt mondták, hogy húúú de jó. Na, hogy azzal mennyit *optam. Nem sokáig maradt a gépen.
Jobban jársz ha eladod és veszel egy másik gépet winnel.
De tehetsz rá wint is csak nem sok értelme van, akkor a MAC-nek.
Ha wint akarsz, akkor a Bootcamp lesz a megoldás annak nézz utána vagy eladhatod.
Ha pedig mégis vennéd a fáradtságot és megtanulnád használni:
G4? Na arra tuti nem megy fel a win. Az már nagyon régi gép.
OSXből még felmegy rá talán a Leopard.
Nem lehet, hogy átvertek téged ezzel a géppel? Mennyibe került?
Ha a bal fölső sarokban rámész az ALMA menüre és ott az About This Macre kattintasz, akkor mit ír ki?
Alma + Shift + 4 utána space, Így tudsz lementeni egy ablakot.
Azt töltsd fel valahová és linkeld be a képet. Az About This Mac-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!