Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok pdf formátumot...

Hogy tudok pdf formátumot csinálni?

Figyelt kérdés
Felszkenneltem a számítógépre hivatalos íratokat amiket elkéne küldenem pdf formátumba. Szkennelt papírok ugye jpg formátumba vannak. Nagyon sok van! Mappába tettem őket. Lehetséges, hogy a mappát pdf-be teszem és amikor megnyitja akkor jó lesz?
2013. nov. 10. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mit jelent az utolso mondat, de ha PDF-et akarsz csinalni akkor tepitsd fel a cutePDF nevu programot. Onnantol tudsz PDF-be nyomtatni (megjelenik egy uj nyomtato a listaban, ha az valasztod akkor PDF-be ment)
2013. nov. 10. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem akarok nyomtatni!
2013. nov. 10. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok angolul sajnos. Esetleg Magyar progi?
2013. nov. 10. 19:49
 4/8 belapus ***** válasza:

Az csak egy virtuális nyomtató.A képeket átkonvertálja pdf-be.Ugyanilyen a doPDF, csak az tud magyarul is.

A szkenner beállításai között nincs olyan, hogy pdf-be szkenneljen ? Az enyémen például van ilyen.

Itt egy program:

[link]

Vagy keress rá a "jpg to pdf"-re.Végignézed a találatokat, hátha van köztük magyar nyelvű.

2013. nov. 10. 19:56
 5/8 tabaki ***** válasza:
Az utolsó mondatod szerintem is értelmetlen. Rakd be a képeket egy dokumentumba LibreOffice/OpenOffice Write vagy vagy újabb MS-Word szövegszerkesztővel, és mentsd az egészet PDF formátumba. Ha képenként akarod menteni PDF-ként, Gimpből, Inkscape-ből is exportálhatod, illetve emlékeim szerint Photoshopból is. Valószínűnek tartom, hogy az Irfanview, XnView nézegetők is tudják, de ezt most nem tudom ellenőrizni.
2013. nov. 10. 20:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Mappába raktam bele a képeket. Mappáról tudok pdf-et csinálni? Nem akarom egyesével átvariálni!
2013. nov. 10. 21:25
 7/8 tabaki ***** válasza:

Nem próbáltam ki, de hátha:

[link]

2013. nov. 10. 21:37
 8/8 tabaki ***** válasza:
2013. nov. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!