Windows 7 rendszerigény?
Acer Aspire One A150-BG Atom N270 1.6GHz 1GB 160GB Netbookom van, jelenleg XP 2002 Home Edition SP3 fut rajta.
Elbírná zökkenőmentesen a Win7 Home Premiumot?
Igen de csak 32 bites Windows 7-et rakhatsz erre a gépre mivel a processzorod 32 bites. Erre nagyon ügyelj!
ja és ne dobd ki a Win xp cd-t mert nem biztos hogy a win 7 akadás mentesen fog futni rajta.
Mivel netbook, így nincs telepítő CD, a recovery partíción van a rendszer. Ezért kéne inkább partíció mentést csinálnod pl külső vinyóra.
2 GB RAM -al már jól ellene a hetes, de sajnos az Acer mérnökei olyan "jó fejek" voltak, hogy csutkára kell szedni a csere miatt a gépet, nem tudnak neki egy takarólemezt csinálni.
Elfutna. Megfelelő optimalizálás mellett nem is nagyon akadna. (pl kikapcsolni az aero felületet.. stb.)
DE szerintem az XP jobb. Telepítsd újra azt, ha már belassult. Vagy tegyél rá LINUX-ot.
*úgy értettem, hogy a laptopodhoz jobb az xp. :)
Én windows 8.1 párti vagyok. 5 éve nem használok XP-t.
A telepítő 32 bites, erre figyeltem.
P.O.C. ez a gondolat bennem is felmerült már, de most megerősítettél benne, köszi :)
Ilyen kis gépnél lenne lehetőség memória bővítésre? ( nem külső vinyóra gondolok )
Az XP-ről meg annyit, hogy szeretem, és kellő odafigyeléssel, egy rakás felesleg kikapcsolásával remekül fut, de már tele van biztonsági résekkel...
Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat !
"Ilyen kis gépnél lenne lehetőség memória bővítésre?"
Pont az linkeltem az előző válaszomba! Bővítésre nincs lehetőség csak cserére, mivel rendszer RAM foglalatból csak 1 db van. Így az 1 GB -os modult tudod 2 GB -osra cserélni. Vinyónál is ez a helyzet ha bővíteni akarod.
hhh...komoly
rendesen szétkapták
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!