Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 rendszerigény?

Windows 7 rendszerigény?

Figyelt kérdés

Acer Aspire One A150-BG Atom N270 1.6GHz 1GB 160GB Netbookom van, jelenleg XP 2002 Home Edition SP3 fut rajta.

Elbírná zökkenőmentesen a Win7 Home Premiumot?

2013. nov. 9. 03:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen de csak 32 bites Windows 7-et rakhatsz erre a gépre mivel a processzorod 32 bites. Erre nagyon ügyelj!

ja és ne dobd ki a Win xp cd-t mert nem biztos hogy a win 7 akadás mentesen fog futni rajta.

2013. nov. 9. 03:36
 2/8 P.O.C. ***** válasza:

Mivel netbook, így nincs telepítő CD, a recovery partíción van a rendszer. Ezért kéne inkább partíció mentést csinálnod pl külső vinyóra.

2 GB RAM -al már jól ellene a hetes, de sajnos az Acer mérnökei olyan "jó fejek" voltak, hogy csutkára kell szedni a csere miatt a gépet, nem tudnak neki egy takarólemezt csinálni.

http://www.youtube.com/watch?v=eE9mx8By_60

2013. nov. 9. 04:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Elfutna. Megfelelő optimalizálás mellett nem is nagyon akadna. (pl kikapcsolni az aero felületet.. stb.)

DE szerintem az XP jobb. Telepítsd újra azt, ha már belassult. Vagy tegyél rá LINUX-ot.

2013. nov. 9. 08:59
 4/8 anonim ***** válasza:

*úgy értettem, hogy a laptopodhoz jobb az xp. :)

Én windows 8.1 párti vagyok. 5 éve nem használok XP-t.

2013. nov. 9. 09:00
 5/8 A kérdező kommentje:

A telepítő 32 bites, erre figyeltem.

P.O.C. ez a gondolat bennem is felmerült már, de most megerősítettél benne, köszi :)

Ilyen kis gépnél lenne lehetőség memória bővítésre? ( nem külső vinyóra gondolok )

Az XP-ről meg annyit, hogy szeretem, és kellő odafigyeléssel, egy rakás felesleg kikapcsolásával remekül fut, de már tele van biztonsági résekkel...

Egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat !

2013. nov. 9. 11:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg most itt van ez a nagy felháborodás, hogy lejár áprilisban az XP-hez nyújtott támogatás, ezért akarok - részben - én is frissíteni.
2013. nov. 9. 11:19
 7/8 P.O.C. ***** válasza:

"Ilyen kis gépnél lenne lehetőség memória bővítésre?"

Pont az linkeltem az előző válaszomba! Bővítésre nincs lehetőség csak cserére, mivel rendszer RAM foglalatból csak 1 db van. Így az 1 GB -os modult tudod 2 GB -osra cserélni. Vinyónál is ez a helyzet ha bővíteni akarod.

2013. nov. 9. 11:24
 8/8 A kérdező kommentje:

hhh...komoly

rendesen szétkapták

köszi :)

2013. nov. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!