Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Skype-on a beszélgetés alatt...

Skype-on a beszélgetés alatt készített képeket hová menti a gép? (windows 7)

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!

2013. nov. 9. 00:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a print screen (prtSc SysRq) gomb segítségével készítetted a képeket akkor a vágólapra. De az a gond hogyha egy kép készítése után nem mented le (nem illeszted be pl paint-ba) akkor a következő kép készítésénél elveszik, mivel a vágólapon mindig csak 1 file tárolódik, tehát amint csinálsz egy másik képernyőmentést az előző felül íródik a vágólapon.

Magyarán ha nem másoltál semmit (Ctrl+C vagy jobb gomb --> másolással) akkor az utoljára készített képed van már csak meg, a többi elveszett. Ha másoltál azóta akkor már az sincs meg.

Remélem érthetően fogalmaztam! :)

2013. nov. 9. 00:52
 2/5 A kérdező kommentje:
de nem prt sc-nel csináltam, hanem a skypon tudod van a plusz jel és ott a rögzítéssel :D
2013. nov. 9. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt akkor nem tudom pontosan. Keresd valahol abba a mappába ahol a Skype van. Vagy a Futtatás (Windows gomb + R) %appdata% hátha van Skype mappa vagy a Start menü Dokumentumokban esetleg, hátha van Skype mappa. Valahol ezekbe lesznek szerintem. De biztos ír majd valaki aki pontosan tudja. :) Addig is ezzel próbálkozhatsz/keresgélhetsz, hátha!

Azért remélem tudtam valamennyit segíteni!

2013. nov. 9. 01:36
 4/5 Kolibri71 válasza:

Nalam igy nez ki: Felhasznalok > Andrea > AppData > Roaming > Skype > Pictures

Ha meg rögtön a kesziteskor megnyitod a fajlrendezöt, akkor rögtön at tudod tenni egy elerhetöbb mappaba. En meg nem jöttem ra, hogy lehet-e modositani ezt a beallitast. Korabbi windows wverzioknal lehetett. Ha nem talalod igy a mapapt, pipald be a rejtett elemeket a jobb felsö sarokban.

2014. okt. 2. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennek még a windows-hoz sincs köze. A bögésződben álítod be az elsődleges letöltési pontot.
2014. okt. 6. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!